woensdag 12 mei 2010

Bedankt voor jullie reacties!!

Hallo allemaal,

Dit is even een extra berichtje tussendoor, ik wil jullie even laten weten hoe leuk het is om regelmatig jullie reacties te lezen! De een kost het meer moeite dan de ander, bekijk het aan de zonnige kant Hans (de G.), je wordt nog een echt computer-beest! Nog een weekje, dan kun je zelf lekker op reis met je meissie!! Mathieu, Eike-Jan, Tineke en Hans (van W.) jullie behoren tot de harde kern van de volgers, erg fijn dat jullie zo trouw schrijven.

Ieder bericht is een kadootje en daarom lopen we ook bijna geen Internetcafe voorbij om van jullie te horen. Het lijkt wel of dit soort cyber-geweld de wereld overneemt, want in tegenstelling tot eerdere berichten is er bijna overal wel een hok met helse knoppenkasten te vinden waar je tegen een redelijk bedrag, (bijna zonder uitzondering < 100 rupia = 1 euro) naar hartelust kunt mailen en schrijven.

Dit blog-bericht is speciaal voor alle schrijvers, ik neem straks een lekker glas op jullie gezondheid terwijl ik geniet van het uitzicht op de Annapurna, een indrukwekkende 8000-er!

PROOST... Nogmaals bedankt en tot het volgende schrijfsel

Groeten, Jan.

3 opmerkingen:

  1. Hé Maatje,

    Ik denk dat je maar een boek moet gaan uitgeven, het schrijven gaat je makkelijk af....... Het is super om vanuit het lage kikkerlandje jouw berichten van de hemelse hoogte te lezen en zo ook een beetje mee te maken.

    Kijk uit met de drank, voor je het weet sta je op kop. Maar dat zal je inmiddels wel ondervonden hebben, de hoogte geeft een extra dimensie aan de alcohol, kan natuurlijk ook verkeert uitpakken, ha ha

    Gozer, geniet ervan en maak veel foto's zodat wij ook jouw avontuur een beetje kunnen meebeleven.

    Grt.
    Eike-Jan, Linda en Jeroen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik sluit mij bij de beste man hierboven aan!
    het is elke keer een leuk cadeautje om jouw blog te lezen.
    en nu die kuiten maar op hun donder geven!!!
    grtzz

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maatje, ik lees dat je weer het een en ander hebt meegemaakt en dat jullie de fietsen nog hebben want anders hadden jullie toch wat anders moeten bedenken.Dinsdag gaan we naar Rhodos en hopen daar een plek met die knoppenkast te vinden om je verhalen te lezen. De temperatuur is daar beter als in dit koude kikkerland.Maar bij jou in Nepal is het nog warmer.
    Maat, trek de wandelschoenen aan en gaan met die banaan.
    Groet Hans en Tineke de Groot

    BeantwoordenVerwijderen